Steun ons en help Nederland vooruit

Portefeuilles: Ruimtelijke Ontwikkeling/Wonen, Bodem/Water, Voorzitter Werkgroep Europa en afgevaardigde IPO.

Contactpersoon: Veenendaal en Leusden.

Naast Statenlid: Eigenaar/trainer Jong Doen, ik geef trainingen aan jongeren om te begeleiden naar werk/stage. Ook train ik professionals in het aanspreken van jongeren.

Mijn naam is Hayat Chidi. Na 10 jaar bij de politie gewerkt te hebben, als inspecteur en als beleidsmedewerker, ben ik voor mijzelf begonnen. Tegenwoordig ben ik zzp’er en begeleid en train ik in mijn bedrijf Jong Doen jongeren in de aansluiting van school naar stage en/of werk. Ik train ook professionals die met deze jongeren werken zoals politieagenten, leerkrachten, jongerenwerkers. Dat doe ik met heel veel plezier en passie.

De verbinding zoeken en gepassioneerd zijn in alles wat je doet, zijn begrippen die erg bij mij passen, en ook bij D66. Voor mij is D66 het juiste antwoord met het oog op de recente maatschappelijke ontwikkelingen. De partij biedt een stabiele identiteit, precies datgene wat ik ‘mijn’ jongeren gun als ze dreigen langs de zijlijn van de maatschappij te raken. De verbinding zoeken betekent voor mij ook de internationale verbinding, met het Europees bestuur en met andere landen. Samen sta je sterker!

Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens van 2 en 5 jaar. Als werkende moeder ben ik graag betrokken bij schoolactiviteiten, wanneer de tijd dat toelaat. Tot januari 2015 ben ik voorzitter geweest van de wijkoudercommissie. Ik ben vrijwilliger voor D66 in Amersfoort, waar ik ook woon.

Meer van Hayat Chidi