Nieuwjaarsreceptie en landelijke campagne-aftrap

Zondag, 13 januari in Amersfoort

De nieuwjaarsreceptie van D66 Midden-Nederland wordt gecombineerd met de landelijke nieuwjaarsborrel en de aftrap van de #PS19 campagnes! Kom bijpraten of kennismaken met de lijsttrekkers uit alle provincies, fractievoorzitter Rob Jetten, voorzitter Anne-Marie Spierings en lijsttrekker Eerste Kamer Annelien Bredenoord! Plaats van handeling is op 6 minuten lopen van het station: de Observant, Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort. Inloop 15:00-16:00, inhoudelijk programma 16:00-17:00, einde 19:00.

Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort