vrijdag 26 juli 2019

Lyke tekent regenboog stembusakkoord

Op woensdag 10 juli 2019 heeft Lyke Veen namens de D66 Statenfractie Utrecht het Regenboog Stembusakkoord van COC Midden Nederland ondertekend. Zij deed dit samen met 5 andere partijen. Met het regenboogakkoord spreken we uit dat we ons in zullen zetten voor de veiligheid, acceptatie en zichtbaarheid van LHBTIers in onze provincie. Daarnaast zullen we ons inzetten om als provincie een voortrekkersrol te nemen en zelf te streven naar een inclusieve en LHBTI vriendelijke werkvloer.

D66 staat voor een inclusieve samenleving, waar mensen mogen zijn zoals zij willen en waarin we mensen in hun waarde laten. We vinden het mooi dat deze zes partijen willen samenwerken op dit thema en spreken de wens uit dat meer partijen zich hier de komende jaren voor in zullen zetten. Op naar een inclusieve provincie!

Heb je vragen? Lyke en Erwin zijn onze regenboogvertegenwoordigers.