maandag 11 juni 2018

Sebastien Kraaijeveld benoemd tot Statenlid D66 provincie Utrecht!

Vanmiddag is Sebastien Kraaijveld is geïnstalleerd als nieuw Statenlid voor D66 provincie Utrecht. D66 Statenlid Hans Boerkamp heeft afscheid genomen van Provinciale Staten Utrecht. Hij is eind mei geïnstalleerd als wethouder in de gemeente Rhenen.

In het dagelijks leven geeft Sebastien Kraaijeveld leiding aan een team van communicatie adviseurs bij Staatsbosbeheer. Hij woont in de stad Utrecht.

Sebastien Kraaijeveld: ‘Ik ben erg trots dat ik als volksvertegenwoordiger geïnstalleerd ben. Ik kijk ernaar uit om samen met de fractie mee te denken over de toekomst van onze mooie provincie. Er liggen volop kansen in onze regio en zaak is niets onbenut te laten! ’

Sebastien Kraaijeveld woont al ruim 20 jaar in de provincie Utrecht en is sinds 2015 betrokken bij D66. Hij zal zich de komende tijd bezig houden met de portefeuille landbouw.