Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 16 februari 2018

D66 respecteert het besluit tot aftreden van gedeputeerde Verbeek

Vrijdag 9 februari werd bekend dat Jacqueline Verbeek-Nijhof aftreedt als gedeputeerde van de provincie Utrecht. Het is goed en noodzakelijk dat ze verantwoordelijkheid neemt. De D66-fractie respecteert haar besluit en wenst haar succes in haar verdere carrière.

Fractievoorzitter Niels Hoefnagels: ‘Namens mijn fractie wil ik haar danken voor haar inzet voor onze provincie. Zij heeft gedurende drie jaar een zware portefeuille gehad en namens onze provincie op vele terreinen onze provinciale belangen vertegenwoordigd. Wij gingen als D66 regelmatig het debat met haar aan over onderwerpen waarbij we de ingezette lijn af en toe wilden bijsturen. Echter zij was en bleef onze gedeputeerde, die ons gezamenlijke coalitieakkoord uitvoerde, daarvoor verdient zij alle dank.’