Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 4 augustus 2017

Tussenstand D66 Utrecht

Het is reces en veel mensen zijn met vakantie. In september start het nieuwe politieke jaar en de tweede helft van de termijn van de negen Utrechtse D66 Statenleden. Hoogste tijd om de balans op te maken. Daarom hebben we een tussenstand geschreven waarin onze negen fractieleden de drie onderstaande vragen beantwoorden.

 

Terugblik: Wat wilde je bereiken toen je begon twee jaar geleden?
Nu: Waar sta je nu?
Vooruitblik: Waar wil je je de komende twee jaar voor inzetten?

Dus wil je weten hoe ze terugkijken op de afgelopen twee jaar of ben je nieuwsgierig naar hun aandachtspunten voor de komende twee jaar, klik dan op de link om de tussenstand te lezen: D66 Statenfractie Provincie Utrecht – Tussenstand juni 2017 (opent in pdf).