Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 24 december 2015

Kerstgroet van de Statenfractie

Beste Democraten,

Het jaar 2015 was een bijzonder jaar. De verkiezingen van maart waren hartverwarmend, en die warmte is ook nu in december nog te voelen. De verkiezingswinst was geweldig en zo is ook in december nog het gevoel in onze o zo grote fractie. De doelen uit ons verkiezingsprogramma waren helder, en zo helder zijn die ook in ons coalitieakkoord opgenomen.

Ik wil jullie hierbij nogmaals danken voor alle steun die wij tijdens de campagne hebben ondervonden: wij gaan ons best doen om aan het gegeven vertrouwen tegemoet te komen.
Voor nu wens ik jullie, mede namens Hayat, Hans, Ayla, Annemiek, Ivo, Philip, Michel, Ali en Pim, een hartverwarmend kerstfeest en een geweldig nieuwjaar toe. Laten we er als D66 een mooi jaar van maken en op heldere wijze ons verhaal vertellen, in het nieuwe (pre-)verkiezingsjaar.

Niels Hoefnagels
Fractievoorzitter Statenfractie D66 Utrecht

Kerstgroet