Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 3 februari 2011

Maak kennis met D66

Op zaterdag 12 februari 2011 organiseert D66 weer een nieuweledendag in het Academiegebouw te Utrecht. Op deze bijeenkomsten zijn  zowel nieuwe leden, als “toekomstige” nieuwe leden en andere geïnteresseerden van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst kunnen deelnemers kennis maken met de partij en verschillende D66-politici en bestuurders.  Aanwezig zijn de Tweede-Kamerleden Gerard Schouw en Kees Verhoeven, Tweede Kamerlid; Ingrid van Engelshoven, voorzitter Landelijk Bestuur; Ralph de Vries, fractievoorzitter D66 provincie Utrecht en lijsttrekker PS 2011; en Marjolein de Jong, wethouder in Den Haag.
Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op de website van de Nieuweledenbijeenkomst
De nieuweledendag vindt plaats in het Academiegebouw, Domplein 29 te Utrecht, schuin tegenover de Domtoren, op loopafstand van het treinstation Utrecht Centraal.