Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 23 augustus 2010

Kandidaat voor Provinciale Staten? Wees er snel bij!

Overweeg je om je als kandidaat aan te melden voor de PS-verkiezingen van 2 maart 2011?  Wacht dan niet te lang, want je aanmelding moet uiterlijk binnen zijn op zaterdag 11 september 2010!
Meer informatie over het gewenste profiel van een D66 PS-kandidaat en over de verdere procedure kun je na je aanmelding vinden op de informatiesite van de Regionale Verkiezings Commissie (RVC). Ook als je niet in Provinciale Staten wilt komen, kan je onze lijst steunen door te kiezen voor een onverkiesbare plaats. Het is van groot belang dat D66 ook in de provincie een goed resultaat boekt en dat er kandidaten vanuit alle delen van de provincie op de lijst staan. Jouw hulp is daarbij dan ook zeer welkom.