dinsdag 2 februari 2010

Ontmoet Alexander Pechtold in Zeist

Op vrijdag 5 februari 2010 is Alexander Pechtold in Hotel Figi theater te Zeist voor een bijeenkomst van D66 Zeist in het kader van de gemeenteraadscampagne.

Het programma start om 17.30 uur, met inloop vanaf 17.00 uur en staat onder leiding van TV-presentatrice Ilona Hofstra.
Allereerst zal Pechtold kort uiteenzetten waar D66 heen wil met haar vernieuwingsagenda en ingaan op de speerpunten duurzaamheid, bouwen en wonen, onderwijs en kwaliteit van de overheid.
Lokale vertegenwoordigers van woningbouwcorporaties, ondernemers, onderwijs en buurten geven daarna hun mening over de toepasbaarheid hier van in onze eigen gemeente.

Uitgenodigd hiervoor zijn onder andere:
– Willem de Bruin, directeur woningbouwcorporatie Kombinatie '86
– Theo Ruys, voorzitter Zakelijk Zeist
– Helene van der Vloed, directeur Antropia
– Hann Verheijen, directeur zakelijk relaties, Triodosbank Nederland
– Wil Nuyen, voorzitter Beter Zeist

Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Alexander Pechtold en aan  D66 Zeist lijsttrekker Koos van Gemeren.
De  toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.