Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 2 februari 2010

Boris van der Ham en Frans Poot over verbreding A27

Boris van der Ham, D66 Tweede Kamerlid, en <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Frans Poot, D66 lijsttrekker De Bilt spreken op vrijdag 5 februari met inwoners van de gemeente De Bilt over de voorgenomen plannen van Rijkswaterstaat om de A27 te verbreden. Zij zullen ingaan op de consequenties die dit heeft voor de bewoners van aanliggende kernen van De Bilt.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

De problemen rondom de plannen om de A27 te verbreden tot 2×3 rijbanen zijn zeer actueel. In de Biltse kernen Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading en Westbroek zijn bewonersgroepen op dit punt erg actief. Zij pleiten onder meer voor afdoende maatregelen om de gevolgen te beperken van de toename van de geluidsoverlast en de aantasting van de luchtkwaliteit die het gevolg zullen zijn van verbreding.

D66 De Bilt organiseert de bijeenkomst op vrijdag 5 februari van 16:30 – 18:00 uur in Dorpshuis de Groene Daan, Groenekanseweg 87 te Groenekan. Iedereen is welkom.